Magazine Hotel Flora 4 gepresenteerd

Tijdens een drukbezochte en gevarieerde talkshow in Villa Flora presenteerden we gisteren de vierde aflevering van ons magazine Hotel Flora. Frénk van der Linden en Frenk der Nederlanden interviewden de Hillegomse trompettist/DJ Jeffrey Parmentier en doken daarna in het thema Hillegomse horeca van vroeger en nu. John Schoorl sprak over het café Ceres van zijn familie en vanuit de zaal kwamen veel reacties over favoriete Hillegomse uitgaansgelegenheden.

Nick de Mon van Villa Flora en Boy Hardeman van café De Kleine Beurs vertelden hoe het hen lukt om een succesvol café en restaurant te runnen. De band De Filistijnen zorgde voor muzikale intermezzo’s en bracht een zelfgemaakt lied over het Nutsgebouw ten gehore. Tot slot verzorgde Paul de Vlieger een quiz met vragen over Hillegom, waarbij het publiek streed om een exemplaar van Hotel Flora of een boeket gladiolen.

Aan het eind van de bijeenkomst werd het eerste exemplaar van het magazine gepresenteerd. Wij droegen dit op aan Nick en Renate de Mon, die tien jaar geleden Hotel Flora overnamen van de familie Van Dril. Zij hebben het bedrijf nieuw leven ingeblazen, zodat Flora voor Hillegom behouden is gebleven. De Hillegomse wethouder Maarten Dijkshoorn overhandigde hen het eerste exemplaar.

(Foto’s: Corine Zijerveld Fotografie)

Over Rien van Nunen Genootschap

Hillegom is de bakermat van een ongekend groot aantal journalisten. Overal in de media tref je de bollenjongens en -meiden aan. Op radio en televisie, in boeken, kranten en tijdschriften. In 2010 richtten zij het Rien van Nunen Genootschap op, vernoemd naar de legendarische Hillegomse acteur die in de jaren ’60 van de vorige eeuw de burgemeester van Swiebertje speelde.
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdragen. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie